pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

Pe 1, 3 si 6 Mai suntem alaturi de tine pe e-mail. Scrie-ne un mesaj la online@buzzsnearkes.ro si iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blog

25.
Dec
2019
Blogger Pick
Moda anilor ’90 este din nou in trend. Spiritul retro iese in evidenta prin autenticitate si culori indraznete, iar FILA ne surprinde astazi cu un nou model - FILA DISRUPTOR P LOW WMN!
18.
Dec
2019
Blogger Pick
O data cu noul sezon NBA, vine si vremea mai racoroasa. Ce este de facut in situatia in care sunteti fani sneakersi, dar trebuie sa va acoperiti gleznele si sa beti ceaiuri? Eu personal nu imi cumpar cizme, iar alegerea merge intotdeauna catre incaltaminte de baschet high-top. Dar care o fi modelul cel mai potrivit pentru acest sezon? Chiar si cu ochii inchisi as alege Air Jordan Spizike. De ce? Va voi spune o mica poveste.
11.
Dec
2019
Blogger Pick
Abia asteptam sa ma intorc la voi cu o noua postare pe blog si cu aceasta tinuta!
11.
Dec
2019
News
A venit momentul pentru adevaratul #StylishThrowback, pentru ca in aceasta iarna tinutele retro vor fi purtate intr-un mod cu totul nou.
04.
Dec
2019
Blogger Pick
Salutare, prieteni! In ultima vreme am calatorit foarte mult, am vizitat locuri uimitoare si am avut sansa de a intalni oameni minunati. Cu alta ocazie va voi povesti mai multe despre turneul meu in Africa de Sud si in Europa. M-am intors acasa bucuros si plin de enegie si inspiratie pentru noi aventuri.
20.
Nov
2019
Blogger Pick
Baieti si fete, se apropie! Ohhh, deja pot simti vantul suierand rece si punand stapanire pe orasul nostru frumos. Nu exista scenariu in care ma voi lasa incetinit de vremea ce vine. Sunt determinat sa am aceeasi mobilitate ca in restul anului si pe perioada iernii, iar confortul nu este o componenta la care sunt dispus sa renunt. Cu gandul asta m-am indreptat catre Buzz Sneakers, unde prietenii mei din magazin imi prezinta acesti Nike Rhyodomo, pe care intentionez sa ii folosesc ca prima linie de defensiva impotriva frigului.  
06.
Nov
2019
Blogger Pick
Salutare! Zilele calduroase ale acestui an au trecut, insa cele mai hot modele de sneakers sunt inca prezente.
06.
Nov
2019
News
Nike Air Force 1 este acel model de sneaker pe care ti l-ai dorit mereu in colectia ta.
31.
Oct
2019
News
Primul festival de sneakers din Serbia si cel mai mare din regiune – Sneakerville, powerd by Buzz & Tike, a avut loc pe 13 octombrie in Portul Belgrad. Coada s-a format la intrare inainte ca portile sa fie deschise oficial la ora 11 a.m. si oamenii s-au strans in numar de peste 20.000 inainte de inchiderea portilor la 11 p.m. Astfel, distractia din centrul orasului Belgrad “a migrat” in Portul Belgrad, iar standul BUZZ a fost plin de vizitatori pe tot parcursul zilei.